t
Cuidem el seu tendal

Desitgem que els seus tendals durin molts anys i que durant tot aquest temps estigeu satisfets de la vostra compra. Per aquest motiu, PENTA TOLDO us convida a seguir una sèrie de consells útils i senzills que faran que s'allargui la vida del seu tendal.

                     Consells per a l'adequat manteniment dels tendals

Per a una bona conservació del tendal, és necessari seguir les instruccions que a continuació us detallem:
      •  Faci servir el tendal per al que va ser dissenyat, és a dir, com element de protecció solar.
      •  El fort vent és perillós per al tendal; el frec produït perjudica la lona i els mecanismes poden danyar-se seriosament si han de          suportar esforços excessius. Recomanem per tant, recollir el tendal en el moment que observi moviment en l'estructura. Com a          mesura preventiva no és convenient absentar-se deixant el tendal estès; en el cas que desitgeu fer-ho, existeixen automatismes que          el recolliran per vostè en el moment oportú.
      •  La pluja no és perillosa per als tendals, però si les bosses que es puguin formar a la lona al acumular aigua; poden arribar a trencar           algun element de l'estructura. La lona haurà de col·locar-se de manera que obtinguem la màxima tensió, i, no deixar exposats a la           pluja, els tendals que el desnivell dels quals no permeti el desguàs natural de la mateixa. La lona no ha d'enrotllar-se mentre           aquesta sigui humida; si fos necessari fer-ho, desplegueu-la en la primera ocasió possible, a fi que s´assequi completament.
      •  Eviteu la utilització abusiva o anormal; no deixeu exposat el tendal a actes de
          vandalisme; cops, caiguda d'objectes, cremades o qualsevol altre element que ocasioni deterioraments o desgasts majors que l'ús           aconsellat.
      •  No utilitzi mai per a la seva neteja detergents ni productes químics no recomanats.

                   Que més podem fer per a vostè ?

Cal tenir en compte que un tendal, una vegada instal·lat requereix tasques de manteniment que les fan els professionals i que són indispensables per a la vida del tendal. A PENTA TOLDO estem capacitats per a realitzar les següents operacions:

REPARACIONS; Qualsevol tipus de tendal que instal·leu és susceptible de trencar-se, i per tant s'ha d'arreglar; des de graduar o canviar els braços fins a substituir un cable o la màquina de recollir. No obstant això, recordeu que si el seu tendal té més de 10 anys és possible que ja no existeixin peces de recanvi.

CANVI DE LONA; Se sol fer no abans dels cinc anys amb un màxim de deu, quan la lona ja estarà, possiblement, passada. Els tendals duren segons les hores de llum a les quals han estat sotmesos.

MOTORITZACIONS; Podem modernitzar el seu tendal de mecanisme manual, incorporant un motor amb comandament a distància, perquè vostè gaudexi de tota la comoditat i de la seguretat que li pot oferir un automatisme amb sensor de vent o amb opció solar.

                            Garanties:

     •    MECANISMES:                          2 ANYS PER DEFECTE DE FABRICACIÓ.
     •    LONES ACRILIQUES:                  5 ANYS SOLIDESA DE COLOR.
     •    LONES TEIXITS TÈCNICS:            5 ANYS
     •    LONES FIBRA VIDRE:                  1 ANY.
     •    MOTORS:                                5 ANYS.